Stropdassen en accessoires voor hotels en horeca

hotel front 2844474

Als hotel of restaurant is het uiteraard van groot belang dat de kledingkeuze een verzorgde uitstraling heeft. Uiteraard begint dit bij het uniform maar met behulp van de juiste accessoires zal de outfit er echt uitspringen! Stropdassen, maar ook strikjes, bretels en sjaals zullen bijdragen aan een authentieke uitstraling!


Wist u dat maar liefst 85% van de eerste indruk wordt bepaald door non-verbale communicatie?

Stropdassen voor horecapersoneel. Waarom is een verzorgde uitstraling van belang?

Mensen die in uw restaurant eten of in uw hotel verblijven, zijn niet zomaar klanten, het zijn gasten. Uiteraard is het van groot belang om deze gasten zich op hun gemak te laten voelen in een verzorgde omgeving. De kledingkeuze van gastvrouw tot ober, in combinatie met bijpassende accessoires zal zorgen voor een professionele eenheid en goede herkenbaarheid voor de gasten.

Welke stijl en type accessoire past bij uw horecagelegenheid? 

Uiteraard is het van groot belang om de stijl van de accessoires overeen te laten komen met de gewenste uitstraling van uw horecagelegenheid. Betreft het bijvoorbeeld een chique restaurant of hotel dan kan er worden gekozen voor goudkleurige bretels in combinatie met een goudkeurige strik. Echter voor een meer trendy uitstraling zouden bijvoorbeeld leren bretels Wiseguy Suspenders met bijpassende strik ook zeer goed voldoen! Uiteindelijk is het belangrijkst dat de accessoires een verlengstuk zijn van de uitstraling en sfeer die u neer wilt zetten.

Stropdassen 

Doorgaans zijn effen stropdassen een zeer geschikte accessoire voor in de horeca. Of het nu in combinatie is met een kostuum of meer casual bijvoorbeeld met een spijkerbroek. Qua materiaalkeuze kan er gekozen worden voor zijden stropdassen voor een luxere uitstraling, er kan echter ook gekozen worden voor polyester stropdassen. Het voordeel van polyester stropdassen is dat deze eenvoudig te reinigen zijn en tevens aantrekkelijk zijn geprijsd.

Sjaals 

Uiteraard kunnen dames net als heren kiezen voor een stropdas, onze dames stropdassen zijn dan een uitstekende keuze. Gebruikelijk is echter om voor sjaals te kiezen voor de dames. Onze sjaals zijn altijd matchend met de stropdassen, vlinderdassen en pochetten zodat u zeker bent van een uniforme uitstraling.

Vlinderdassen 

Voor de outfit van een ober is de vlinderdas een zeer geschikte accessoire om in combinatie met bretels te dragen! Neem een kijkje bij onze uitgebreide collectie in polyester, zijde of zelfstrikkers. Draagt het bedienende personeel doorgaans een stropdas, dan is het dragen van een vlinderdas een leuk alternatief bij bijvoorbeeld feestelijke gelegenheden.

Stropdassen.com

Bij Stropdassen.com leveren we zeer regelmatig klanten actief in de hospitality. Wij doen u graag een aanbieding op maat en kunnen vanaf 10 stuks gepersonaliseerde accessoires leveren.

Horecapersoneel blog

 

Neem voor meer informatie contact met ons op!

×